5 razloga zašto je Forever Hands savršena ideja za poklon

Anja Novak

03.04.2024.

Zaključak: Forever Hands skulptura ruku je puno više od prosječnog poklona. Osim što je to uspomena sentimentalne vrijednosti, postoje i drugi argumenti koji idu u njegovu korist. Nastavite čitati i saznajte detalje!


1. Poklanjate dar iskustva

Jedna od najboljih stvari vezanih za Forever Hands skulpturu ruku je ta što, osim uspomene, poklanjate dar zajedničkog iskustva. Zajedno možete iskusiti užitak stvaranja i zajedno provesti kvalitetno vrijeme. Sat vremena u kojem ne marite za svakodnevne probleme, već se fokusirate samo na zajedničko stvaranje skulpture ruku. Uzbuđeni trenuci kada mirnih, sklopljenih ruku čekate da vam se alginat plete oko ruku, a zatim još uzbudljiviji trenuci kada ga rastavite i prvi put pogledate vlastitu kreaciju. Tako će to biti zajedničko iskustvo kojega ćete se uvijek prisjećati s lijepim mislima kada pogledate skulpturu ruke.

2. Individualni rezultat, baš svaki put

Sljedeća odlična stvar je što poklanjate kompletno jedinstven dar. Skulptura vaših ruku je apsolutno jedinstvena, kopija vaših vlastitih ruku, tako da nitko na cijelome svijetu nema takav isti poklon. Skulptura reproducira svaki detalj kroz zadivljujuće detalje, vide se vene i svaka brazda na rukama. Ukratko, dobivate potpuno realističan krajnji rezultat. Ako nosite prsten slobodno ga ostavite, lijepo će izgledati i na skulpturi.

3. Za bilo koga, za svaku priliku

Savršena za bilježenje važnih trenutaka, bilo da se radi o rođendanu, zarukama, vjenčanju, godišnjici, itd. No također je fantastična za kreacije bez posebne prigode, poput vikend okupljanja. Štoviše! Mislili smo čak i na vaše ljubimce! Također možete napraviti nevjerojatno slatku skulpturu šape. Komplet za oblikovanje ruku sadrži samo materijale koji su ugodni za kožu, tako da nema potrebe brinuti o bilo kakvoj osjetljivosti ljudi ili životinja.

4. Zauvijek čuva trenutak

Skulpture napravljene zajedno s malim djetetom uistinu su dragocjene uspomene, pa ćete uvijek imati zapis o tome kako su njihove ručice bile sićušne i slatke pri nastanku skulpture. Ili, još dirljivije, kada skulpturu ruku radite s bakom ili djedom, pa ćete imati opipljivo sjećanje na njih kada više ne budu s vama.

5. Kreativna dekoracija

Iz potpuno istih razloga kao gore, također će biti lijep ukras za vaš dom. Budući da je to iskustvo koje se stvara zajedno, uvijek će vas podsjećati na iskustvo stvaranja i prigodu za koju ste ju napravili. Osim toga, na vama je kako ćete skulpturu prilagoditi stilu vašeg doma. U online trgovini možete kupiti različite boje u spreju i različite oblike drvenih podloga, tako da možete uistinu personalizirati konačni rezultat.

Sada možete vidjeti zašto je to savršen dar.

Ne oklijevajte, kupite ga odmah i zajedničko stvaranje može početi!


Više informacija na stranici proizvoda